Ik begon aan het coaching avontuur als een beschadigde kleine vogel die met zijn bekje open hoopte dat de pieren erin zouden gedropt worden. Als zorgverlener helemaal in de rol van zorgvrager, het was een moeilijke switch. Er werd goed voor me gezorgd (een heel veilige omgeving met heel veel zakdoeken) maar het werd me zeer snel duidelijk dat ik zelf de pieren zou moeten zoeken. Er werden veel richtingen aangegeven waar ik ze zou kunnen vinden en ik heb er veel gevonden. Ik werd een zelfs een dik vogeltje dat ook nog eens zelf zou moeten leren vliegen. Dat was een moeilijke ! Dankzij de zoektocht naar wie ik was en waar ik voor stond vond ik stilaan de moed en vooral het zelfvertrouwen om het te proberen. Ondertussen kan ik vliegen maar ik weet nog niet zo goed waar naar toe. De sessies zijn officieel afgelopen maar ik ben zo blij dat ik terug kan om mijn kompas te helpen bijstellen. Ik heb zo vaak gedacht dat iedereen dit in zijn leven af en toe zou moeten doen. Het heeft me dichter bij mezelf en mijn directe omgeving gebracht. Ik ben Corinne zo dankbaar dat ze me heeft meegenomen op een avontuur dat ik in het begin helemaal niet zag zitten. Ik kan deze sessies afsluiten met het idee dat ik een betere versie van mezelf geworden ben. Ik ben dankbaar bewuster van mijn kernwaarden. Met mijn mogelijkheden en mijn beperkingen maar wel authentiek.
Els 6.0

The monthly coaching meetings with Corinne keep me sharp and focused on the topics I bring up to work on with her. Thanks to the confidential, open and sometimes rather confronting sparring meetings I find solutions to the questions I was struggling with for a while already. The continuous follow up helps me to actually putting them into action.
It resulted in peace of mind for me and a much better atmosphere in the company.
General manager, Belgian company

Gelet op interne spanningen en na het zelf ondernemen van verschillende pogingen om deze spanningen weg te nemen, ben ik ten rade gegaan bij Mevr. Daems. Door de vraagstelling van Mevr. Daems en de tijd die ik kreeg om alles klaar en duidelijk in kaart te brengen, kwam er al een bepaalde vorm van rust over me. Haar aanpak deed me nadenken over de ganse situatie en bracht licht in de duisternis.
Op een aangename, maar toch professionele manier werden hulpinstrumenten aangereikt om de situatie beter emotioneel en praktisch onder controle te houden. Wat uiteindelijk de bedoeling was van de coaching die ik zocht.
Naast woorden, bracht Mevr. Daems ook enkele praktische documenten in kaart, die ik zeer zeker kan gebruiken voor de verdere ontwikkeling van mezelf en mijn bedrijf. Op regelmatige momenten hebben we overleg, zodat de implementatie van alles door haar opgevolgd wordt.
Haar aanpak is een aanrader en geloofwaardig.
CEO, Belgian SME

Wanneer men zichzelf evalueert, heeft men de neiging zich te focussen op zijn professionele ervaring terwijl persoonlijke kwaliteiten tenminste even belangrijk zijn. Corinne helpt u om te ontdekken welke deze zijn en hoezeer dat deze deel uitmaken van uw professioneel kunnen.
Corinne heeft de vinger gelegd op bepaalde aspecten van mijn persoonlijkheid. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik vanuit de vele ideeën die ik had, meer duidelijkheid en vooral focus kreeg.
Technico-commercial manager, Belgian company

Since years, even if I knew somewhere that I had some problems in my personal organization; I never took this in charge. Last year, I had the occasion to focus on this problem, through a personal coaching proposed by my employer and Corinne.
First of all, I was nor against, nor for this, but something told me that this experience could be positive at all.
We had monthly coaching meetings during which some evidences appeared to me and gave me the will and a way to improve the lack I had in my personal organization. As explained by Corinne, when the evidence “arrives in ones mind” and the corrective action is applied, the real challenge is to maintain the corrected situation on the long term avoiding falling back into ‘bad habits’. After 6 months of follow up, it seems to me that I integrated the new ways of working. Thanks to Corinne’s help I finally reached my goal.
Functional analyst, international company

Mijn eerste indruk was dat je dadelijk to the point komt. Je verwoordt heel duidelijk wat jouw rol is tijdens het coachen, en wat er verwacht wordt van de client. Ik had snel begrepen dat jij als coach mijn valkuilen kende, en door je manier van bevraging kon ik ze niet omzeilen. Wat de bedoeling is van gecoacht te worden. Voor mij zijn het waardevolle weken geweest, die mij bewuster hebben gemaakt. Het is zo gemakkelijk om niets te veranderen, en een uitdaging om toch te transformeren.Je bent aangenaam, met de nodige humor en geduldig. Je blijft bij het onderwerp, je laat je niet afleiden. Je drukt je positief uit, en past op een natuurlijke wijze jouw coachtechniek toe. Ik zou het iedereen aanraden!
Head-nurse, elderly home

Newsletter

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand